Om oss

Perisec er et Molde-baserte firma som driver med områdesikring i Møre og Romsdal. Selskapet ble etablert i 2020, men har 16 års erfaring med rådgivning, salg og montering fra Græsdal Agenturer.

Fra Græsdal Agenturer til Perisec AS

Græsdal Agenturer har utført prosjekter for flere leverandører både på Nordmøre, Romsdal, Sunnmøre og Nordfjord, og satser nå ytterligere ved å etablere PeriSec AS med hovedfokus på fysisk og elektronisk sikring.

Vi ser at det er en økt etterspørsel etter områdesikring i vårt distrikt, og ønsker å videreutvikle tilbudet til våre mange fornøyde kunder. Det er mange som har gitt tilbakemelding på at de ønsker å benytte oss på områdesikring og kompletterende produkt fra Brødrene Midthaug, slik at de får én aktør å forholde seg til i stedet for 3-4.

Vårt fokus vil fortsatt ligge på merverdi for kunde ved å tilby funksjonelle og gode løsninger av solid kvalitet. Vi har sett at dette gjør at kundene velger oss igjen og igjen. Det å ha en kompetansebedrift som Brødrene Midthaug med på laget gjør at en kan få laget den gode løsningen en ønsker, og ikke bare levere noe fordi det er det eneste man har.

Liten og lokal – stor i samarbeid

For å utvide sortimentet så tar nå i 2021 Perisec AS med seg Foraas Områdesikring AS med på laget.  Mulighetene for rett kompetanse og rette produkter vil da være sikret, og vi kan sammen utvikle Perisec AS til å bli en dominerende aktør på nord-vestlandet, oppover og inn i Trøndelag.

Perisec AS har etablert kontorer og lager i Årødalen Industriområde i Molde.

Vi håper dere vil prøve oss og utfordre oss på det vi har signalisert.

Med vennlig hilsen,

Daglig leder, Håkon Inge Græsdal – tlf. 918 51 584
Styreleder, Ole K. Hovde – tlf 916 34 390